Antenneanlegg

Ninjafiber installerer antenneanlegg i borettslag, bedrifter og institusjoner i Oslo og omegn for distribusjon av digitalt bakkenett med UHF-antenne for mottak av RiksTV-signaler.

rikstv-logo

RiksTV tilbyr digital-TV og HDTV via antenne og internett. 98% av husstander i Norge kan få inn Digital-TV med vanlig TV-antenne. Ninjafiber tilbyr tjenester for å koble deg, din bedrift eller ditt borettslag opp på antennenettet effektivt og økonomisk.

Når man skal velge en TV-løsning har man flere valg å velge mellom. Hos RiksTV kan man velge mellom flere forskjellige pakkeløsninger, med forskjellige kanalpakker. Noen av kanalene tilbys kun over IP-nett, og antenneinstallasjonene kan derfor med fordel leveres i kombinasjon med fibernett. Det er derimot ikke noe krav at man bestiller en kombinert løsning, og Ninjafiber leverer antenneanlegg uavhengig Internett. Vi kan levere antenneinstallasjon enten direkte eller som underleverandør. Vi kan foreslå samarbeidspartnere vi har jobbet sammen med tidligere og som vi har gode erfaringer med.

Ninjafiber er en autorisert EKOM-installatør.

 

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra våre kunder.
Send oss en epost, så kan vi diskutere
hvordan vi kan hjelpe dere.

Gjerdrums vei 21
0484 Oslo

  • 22 23 22 12