Kameraovervåking

Kameraovervåking av fellesarealer og andre områder har blitt stadig mer populært, og flere og flere finner nytten i både det preventive aspektet med kameraovervåking, og sikkerheten det medfører. Ninjafiber leverer komplette løsninger med installasjon av kamera og påser at du får en funksjonalitet som passer dine behov. Vi gjør prosjekter i forskjellige skalaer, alt fra de små, private prosjektene, til de større, mer omfattende prosjektene.

Under følger noen eksempler på forskjellige størrelser på prosjekter vi har gjennomført. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om hva som kan være gode løsninger for akkurat deg.

Stort prosjekt

Ett stort prosjekt vi har gjennomført med installasjon og oppsett av kameraovervåking er til Sameiene Grønlandshagen og Grønlandstunet.

Til sammen utgjør disse sameiene 638 boligseksjoner, 2 barnehageseksjoner, 43 næringseksjoner, 1 P-hus og 1 sameieseksjon. Hele dette området ble koblet opp på et system med kameraovervåking slik at sameiene kan oppleve en økt trygghet i forhold til sine eiendommer. Ettersom dette er et stort prosjekt med over 100 kameraenheter, ble det i tillegg til å ha bygd ut kameraovervåking, satt opp sentral i vekterrom for monitorering for hele området.

Mellomstort prosjekt

Ett mellomstort prosjekt (mellom 10 og 100 kamera) vi har gjennomført er for et borettslag, Rudshøgda Boligsameie. Dette boligsameiet har 294 boenheter. I dette prosjekt leverte vi en løsning med både nett til beboerne og kamera i fellesområder og garasjer.

Mindre prosjekt

Ett av de mindre prosjektene (10 eller færre kamera) vi har gjennomført i forbindelse med kameraovervåking, er Sameiet Mandalls Gate 2-6, et sameie med 35 boenheter og en næringseksjon. Her ble det også montert opp kamera i fellesområdene og garasjen til sameiet.

Området er kameraovervåket

Skilt som settes opp av Ninjafiber ved kameraovervåking

 

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra våre kunder.
Send oss en epost, så kan vi diskutere
hvordan vi kan hjelpe dere.

Gjerdrums vei 21
0484 Oslo

  • 22 23 22 12